12 års erfaring

trophy

Færdig til aftalt tid

timetable

Udfører alt tømrerarbejde

real-estate

personlig service

like (1)

Køkkenmontering og tilpasning af køkkener

Drømmer du om et nyt køkken? Vi tilbyder køkkenmontering og tilpasning af køkkener, ligesom vi også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger. Fra vores base i Solbjerg kører vi blandt andet ud til kunder i Odder, Skanderborg og andre omkringliggende områder.

Vi monterer blandt andet køkkener for HTH og kan også hjælpe dig med både køkkenrenovering og opsætning af nyt køkken. Er der behov for det, samarbejder vi også med andre faggrupper, for eksempel elektrikere, VVS’ere og så videre, så du får en samlet løsning i forbindelse med din køkkenmontering.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige køkkenløsning

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos TB Tømrer Snedker ApS kan du få gode råd, så du vælger den rigtige køkkenløsning i forbindelse med køkkenmontering.

Overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken med plads til, at børnene kan lave lektier? Dette skal der selvfølgelig tages højde for – hvorfor det kan være god ide eksempelvis at anskaffe en lydsvag emhætte.

Vi har 12 års erfaring med køkkenmontering, og vi ved derfor, hvad der skal tages højde for, når der skal sættes et nyt køkken op.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på køkkenmontering

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et par gode råd til, hvordan du kan udnytte pladsen i køkkenet bedst muligt, eller hvis du ønsker en pris på montering af køkken. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave med køkkenmontering.

Ring enten på telefon 28 11 04 99 eller skriv til vores e-mail tbtomrersnedker@gmail.com. Så vender vi tilbage snarest.

Kunne du tænke dig uforpligtende tilbud?

Send os en besked og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TB Tømrer Snedker ApS er en troværdig og professionel samarbejdspartner.​

​Info

TB Tømrer Snedker ApS

Fastrupvej 47, Fastru​p
​8355 Solb​jerg

Sitemap

Kontakt

Telefon:

28 11 04 99

E-mail:

tbtomrersnedker@gmail.com

CVR:

37768529​

-->