12 års erfaring

trophy

Færdig til aftalt tid

timetable

Udfører alt tømrerarbejde

real-estate

personlig service

like (1)

Udskiftning af vinduer til en energirigtig løsning

Er tiden kommet til at skifte de gamle ruder ud? Som din lokale tømrer varetager jeg udskiftning af vinduer for private og erhverv i Solbjerg, Malling, Beder og Tranbjerg. 

Hvis du ønsker det, tager jeg mig gerne af udskiftning af døre samtidigt. Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Nye vinduer: Spar penge og energi

Udskiftning af vinduer er ikke kun en æstetisk opgradering. Det er også en investering i dit hjem og komforten i dit daglige liv. Nye vinduer forbedrer indeklimaet ved at holde kulde ude om vinteren og varme ude om sommeren. Dermed kan du opnå betydelige besparelser på din varmeregning, samtidig med at du skaber et behageligt og energieffektivt miljø.

Din lokale tømrer

Med over 20 års erfaring som tømrer og en stærk tilknytning til lokalsamfundet i Solbjerg, kan du trygt stole på, at jeg leverer det bedste resultat. 

Jeg har udskiftet et utal af vinduer i området og kender de særlige behov og krav, der gælder for diverse ejendomme. Som en lokal mand ved jeg, hvor vigtigt det er at levere kvalitet til mine naboer. Hos mig går det gode håndværk og service hånd i hånd.

Fra charme til energieffektivitet – montering af vinduer i alle ejendomme

Uanset om du ejer en ældre charmerende bolig med slidte vinduer eller i et nyt byggeri, kan jeg hjælpe med udskiftning og montering af nye vinduer. 

Måske ønsker du at bevare det klassiske look i din gamle ejendom, men drømmer om at energioptimere med de rette vinduer? Jeg er specialist i udskiftning af gamle vinduer til moderne energivinduer. Alternativt kan jeg montere helt nye vinduer i nye huse. Ingen opgave er for stor eller lille – og kvaliteten er altid i top!

Kvalitetsvinduer til en god pris!

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af de vinduer, jeg tilbyder. Derfor har jeg omhyggeligt udvalgt mine samarbejdspartnere, så du kan være sikker på at få de bedste produkter. 

Vælger du vinduer fra Outline, Rationel eller Velfac, kan jeg tilbyde dig en konkurrencedygtig pris.

Kontakt mig i dag for udskiftning af vinduer

Kontakt mig på telefon 28 11 04 99 eller e-mail tbtomrersnedker@gmail.com eller udfyld kontaktformularen for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer. Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at skabe den forandring, du ønsker i din ejendom.

Kunne du tænke dig uforpligtende tilbud?

Send os en besked og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TB Tømrer Snedker ApS er en troværdig og professionel samarbejdspartner.​

​Info

TB Tømrer Snedker ApS

Fastrupvej 47, Fastru​p
​8355 Solb​jerg

Sitemap

Kontakt

Telefon:

28 11 04 99

E-mail:

tbtomrersnedker@gmail.com

CVR:

37768529​

-->