12 års erfaring

trophy

Færdig til aftalt tid

timetable

Udfører alt tømrerarbejde

real-estate

personlig service

like (1)

Renovering af hus udføres af erfaren tømrer

Skal køkkenet bygges om, træterrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt TB Tømrer Snedker ApS

Vi har mere end 12 års erfaring, og udfører alt inden for ombygning og renovering af hus for kunder i og omkring Solbjerg, Malling, Beder og Tranbjerg. Derudover står vi også gerne til rådighed i Horsens, Aarhus og omegn. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis vi skal være behjælpelige med din husrenovering.

Effektiv og gnidningsfri byggeproces

Vi løser alle former for ombygning og renovering af hus. Intet er for stort eller for småt. Vi hjælper med totalrenovering af hus, men står lige så gerne til rådighed, hvis du har en dør der binder. Vi står klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. 

På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde i en gnidningsfri byggeproces, hvor aftaler altid overholdes.

​Hvad koster renovering af hus?

Den eksakte pris for renovering af hus, afhænger af opgavens omfang, og det er derfor kompliceret at liste vores priser på forhånd, uden at vi kender til den pågældende opgave. 

Uanset opgavens type og størrelse skal det dog nævnes, at du hos TB Tømrer Snedker ApS kan forvente yderst konkurrencedygtige priser på vores kvalitetsarbejde, og at vi ikke er blege for at give et uforpligtende tilbud med en billig pris på renovering af dit hjem.

Ønsker du at høre mere om konkrete priser og vilkår ved renovering af hus eller tagdækning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 28 11 04 99 eller sende en mail til tbtomrersnedker@gmail.com, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, med svar på din forespørgsel.​

Se vores referencer med renovering af hus og mindre tømreropgaver

Kunne du tænke dig uforpligtende tilbud?

Send os en besked og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TB Tømrer Snedker ApS er en troværdig og professionel samarbejdspartner.​

​Info

TB Tømrer Snedker ApS

Fastrupvej 47, Fastru​p
​8355 Solb​jerg

Sitemap

Kontakt

Telefon:

28 11 04 99

E-mail:

tbtomrersnedker@gmail.com

CVR:

37768529​

-->