12 års erfaring

trophy

Færdig til aftalt tid

timetable

Udfører alt tømrerarbejde

real-estate

personlig service

like (1)

Udskiftning af døre udføres med kompetent erfaring

Trænger husets døre til at blive udskiftet, og er du i den forbindelse på udkig efter en dygtig og erfaren tømrer, der kan stå for arbejdet? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos TB Tømrer & Snedker har vi blandt andet specialiseret os inden for udskiftning af døre, som vi varetager for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Solbjerg, Malling, Beder og Tranbjerg, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, der har brug for vores hjælp.

Vi har 12 års erfaring inden for blandt andet montering af døre, og vi sørger altid for at udføre professionelt håndværk. Derudover sørger vi altid for at rydde pænt op efter os selv, og vi tager derfor selvfølgelig også gerne de gamle døre med os, når vi er færdige med vores arbejde, hvis du ønsker det.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde personlige service samt at være færdig med arbejdet til den aftalte tid.​

Køber du dine nye døre gennem os, får du tilmed garanti på dem, så du kan være sikker på, at de kan holde i de næste mange år.

Samarbejdsaftaler der sikrer dig gode priser på nye døre

Vi har samarbejdsaftaler med nogle af de mest anerkendte producenter af vinduer og døre på markedet, hvilket betyder, at vi kan tilbyde udskiftning af døre til en ganske fordelagtig pris, når du vælger en af disse producenter. Vi har aftaler med følgende producenter:

  • ​Outline
  • ​Rationel
  • ​Velfac

​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre

Uanset om du ønsker udskiftning af vinduer eller døre indvendigt eller udvendigt, så står vi klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af døre!

Kunne du tænke dig uforpligtende tilbud?

Send os en besked og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TB Tømrer Snedker ApS er en troværdig og professionel samarbejdspartner.​

​Info

TB Tømrer Snedker ApS

Fastrupvej 47, Fastru​p
​8355 Solb​jerg

Sitemap

Kontakt

Telefon:

28 11 04 99

E-mail:

tbtomrersnedker@gmail.com

CVR:

37768529​

-->